Logo
Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Bonusi i humbjes është një lloj promovimi që haset shpesh në faqet e basteve online ose kazinove. Zakonisht rimbursohet si përqindje e humbjeve neto të përjetuara nga një përdorues. Shpërblime të tilla lejojnë përdoruesit të rikuperojnë pjesërisht paratë e tyre të humbura dhe t'i inkurajojnë ata të kalojnë më shumë kohë në platformë. Megjithatë, këto bonuse përmbajnë gjithashtu disa avantazhe, rreziqe dhe pikë që duhen marrë parasysh.

Llojet

Shpërblimet e humbjes në përgjithësi mund të marrin format e mëposhtme:

 1. Rimbursimi në para: Një përqindje e parave të humbura rimbursohet në para.
 2. Baste falas: Bastet falas ofrohen si përqindje e humbjeve.
 3. Kredi i lojës: Kredia jepet si përqindje e humbjeve që do të përdoret në lojërat e kazinosë.

Përparësitë

 1. Reduktimi i rrezikut: Bonusi i humbjes ul pjesërisht rrezikun e përdoruesve. Pra, ka një shans për të rikthyer disa nga paratë që kanë humbur.
 2. Kohë më e gjatë për të luajtur: Këto lloje bonusesh inkurajojnë përdoruesit të kalojnë më shumë kohë në platformë dhe të vendosin më shumë baste.
 3. Përforcues moral: Humbja mund të jetë gjithmonë demoralizuese, por një shpagim, si shpërblimi i humbjes, mund të rrisë moralin e një përdoruesi.

Riskler

 1. Kushtet e humbur: Bonuset e humbjes në përgjithësi i nënshtrohen kushteve të bastit. Kjo do të thotë që një shumë e caktuar duhet vënë bast përpara se bonusi të bëhet i tërheqshëm.
 2. Kufijtë dhe kufizimet: Këto lloj bonusesh zakonisht kanë kufij dhe kufizime të caktuara. Për shembull, shuma minimale dhe maksimale e rimbursimit.
 3. Efekti nxitës: Bonusi i humbjes mund të inkurajojë disa përdorues të bëjnë baste më të rrezikshme, të cilat mund të çojnë në humbje më të mëdha.

Gjërat për t'u marrë parasysh

 1. Kushtet dhe kushtet: Termat dhe kushtet që detajojnë ofertën e bonusit të humbjes duhet të lexohen me kujdes.
 2. Periudha e vlefshmërisë: Duhet të kontrollohen faktorët e lidhur me kohën, si periudha e vlefshmërisë së bonusit dhe periudha e qarkullimit.
 3. Kufizimet e lojërave dhe ngjarjeve: Duhet të kontrollohet se për cilat lojëra ose ngjarje është i vlefshëm bonusi.
bast diabeti bast saruhan të verdhë Çfarë janë bastet e jashtme? Hepsibahis Twitter faqe bastesh depozitimi i parave me kartë krediti faqe bastesh kumari bast pa rrezik shiko live baste sportive bein garanci bet tv bast bashkimi bast tregtar i menaxhuar super si bast betmarino hyrje aktuale në discountcasino identifikimi aktual i hovardabet