Logo
Што е бонус за загуба?

Што е бонус за загуба?

Бонус за загуба е вид на промоција што често се среќава на веб-локациите за онлајн обложување или казино. Обично се враќа како процент од нето загубите што ги доживува корисникот. Ваквите бонуси им овозможуваат на корисниците делумно да ги повратат изгубените пари и ги поттикнуваат да поминуваат повеќе време на платформата. Сепак, овие бонуси носат и некои предности, ризици и поени што треба да се земат предвид.

Видови

Бонусите за загуба генерално може да ги имаат следните форми:

 1. Враќање пари: процент од изгубените пари се враќаат во готово.
 2. Бесплатно обложување: бесплатните облози се обезбедуваат како процент од загубите.
 3. Кредит за игра: Кредитот се дава како процент од загубите што треба да се користат во игрите во казино.

Предности

 1. Намалување на ризикот: Бонусот за загуба делумно го намалува ризикот на корисниците. Значи, постои шанса да им се вратат дел од изгубените пари.
 2. Подолго време за играње: Овие типови на бонуси ги поттикнуваат корисниците да поминуваат повеќе време на платформата и да ставаат повеќе облози.
 3. Засилувач на моралот: Губењето секогаш може да биде деморализирачко, но враќањето како бонус за загуба може да го зголеми моралот на корисникот.

Рисклер

 1. Услови за скитници: бонусите за загуба генерално подлежат на услови за обложување. Ова значи дека одредена сума мора да се обложи пред бонусот да стане повлекуван.
 2. Граници и ограничувања: Овие типови на бонуси обично имаат одредени ограничувања и ограничувања. На пример, минималниот и максималниот износ на рефундирање.
 3. Ефект на поттик: бонусот за загуба може да поттикне некои корисници да прават поризични облози, што може да доведе до поголеми загуби.

Работи што треба да се разгледаат

 1. Одредби и услови: Условите и правилата што ја детализираат понудата за бонус за загуба треба внимателно да се прочитаат.
 2. Период на важност: Треба да се проверат факторите поврзани со времето, како што се периодот на важност на бонусот и периодот на промет.
 3. Ограничувања за игри и настани: треба да се провери за кои игри или настани важи бонусот.
залог со карти купон подготвен за обложување Твитер профил за обложување Како влеговме во овој обложувачки бизнис? копнеж трча обложување nicosia bet најавување гледајте HD bet TV Oley bet гледање натпревар во живо лесабахис tulipbet најавување Нисанбет Твитер премиум твитер биксбет твитер тековно најавување на vitrabet sekabet тековно најавување